Náš sortiment
Náš sortiment

Klobásky

Všechny klobásky jsou vyrobené ve Francii, v regionu Auvergne a jsou zpracovávány podle tradičních receptů, díky kterým poznáte pravou chuť Francie. Doba sušení je přísně dodržována po dobu několika týdnů. Klobásky jsou vyrobeny z vepřového masa, jehož podíl se pohybuje dle typu klobásky mezi 70 a 98% a jednotlivé druhy jsou smíchány s ostatními druhy masa (srnčí, oslí) nebo různými plody (např. kaštan).

Přehled ochrany osobních údajů

Tyto webové stránky používají soubory cookies, abychom vám mohli poskytnout co nejlepší uživatelský zážitek. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání, když se na naše webové stránky vrátíte, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webových stránek považujete za nejzajímavější a nejužitečnější.

Údaje, které získáme neprodáváme 3.stranám. Slouží čistě pro naši potřebu.